Pressen skriver…


 • Børn skal lære, at mad er en gave

  I mange børnefamilier er der fokus på, hvad man kommer på tallerkenen, mens der er mindre fokus på kulturen i forbindelse med måltidet. Drop bekymringer om skiftende principper for sund kost, og lær i stedet børnene god manerer, siger kogebogsforfatter Sabine Lemire Danske forældre er omgivet af et væld af skrevne og uskrevne regler, når de skal lave mad til børnene. I stedet for at have fokus på at opretholde de skiftende principper for sund kost slår forfatteren Sabine Lemire til lyd for, at forældre lærer deres børn en god måltidskultur. Hun er mor til fire børn i alderen fra 6 til 15 år og uddannet designer. Nu har hun med afsæt i erfaringerne fra sit eget køkken skrevet bogen ”365 retter til børnefamilien” med spiseforslag til alle årets dage. En diger bog med alt fra idéer til middagsretter over kager til kreative indslag til... Læs mere her!
  Else Marie Nygaard , Journalist på Kristeligt Dagblad
 • BOG: Julebogen

  Hele familien bliver tilgodeset i den dejlige hobbybog ”Jubebogen” af Sabine Lemire. "Julebogen" er et dejligt miks af juleklip, julepynt, hjemmelavede gaver, indpakning af gaver og julekalendere samt opskrifter på lækker julemad og –godter. Her er noget for dem der kan lide at sy, klippe, klistre, bruge naturens materialer og meget andet. Kort sagt lidt af hvert - og lidt til! Sabine Lemires ”Julebogen” giver hyggelig og fin inspiration til en god december med masser af kreative sysler for både små og store. Ting, I samme kan fordybe jer med hver især og sammen - og alle nyde godt! Læs mere her!
  Sjov for børn, www.sjovforborn.dk
 • Legetøjsminder: Sabine Lemire

  De seneste år har Sabine Lemire skrevet artikler og ikke mindst en lang række bøger til forældre og børn, hvor hun har fokus på hvordan man inspirerer sit barn til at tegne, klippe, bygge og alt det andet sjove og kreative, som blandt andet er med til at styrke barnets finmotorik – og fantasi. Sabine Lemire er netop nu aktuel med Julebogen, der giver ideer og inspiration til hyggelige ting, som man kan fordybe sig med sammen i den travle juletid – alt lige fra bagning og konfekt til klippe-klistre-projekter. - Læs mere her!

  Legetøjsminder-Sabine-Lemire-2

  Tomas Berger, www.skalvilege.nu
 • Julebogen anmeldelse

  Julebogen er udkommet i dag, og den er spækket med reaktive forslag indenfor alt med julen at gøre, pynt, julekalendere, mad, indpakning, julelege mv. Jeg var meget hurtig til at bladre bogen grundigt igennem. For jeg elsker julebøger. Jeg elsker inspiration der har med jul at gøre. Der er helt sikkert nogle af ideerne jeg skal forsøge mig med når vi kommer ind i november og december. Jeg elsker især ideen om at pynte julegaverne. Forfatter Sabine Lemire, gør det meget nemt. Hun forklare alt hvad hun har brugt, hvordan hun har gjort og oveni købet lavet skabeloner bagerst i bogen, til os der måske ikke er så fingrefærdige. Læs mere her!
  Karin Hald, Blogger hos Karin Hald
 • Blomsterbogen til blomsterbørn og andre kreative sjæle

  Hun har gjort det igen, Sabine Lemire, begået en krea-bog. Og selvom jeg ikke er mor, og desværre sjældent har tid til at plante mig i det kreative værksted med ungerne i mit pædagogvirke, så finder jeg hendes bøger afsindig inspirerende. Sabine er inspirerende, ikke alene alle hendes mange idéer der nu er at finde på tryk i bøger som Miniverdener, Bamser, Fastelavnsbogen og 365 ting du kan lave med dit barn, men også hendes tilgang er inspirerende. Brug hvad du har i køkkenskabe, af emballage og rester. Det behøver ikke at være forkromet, besværligt og dyrt er en af hendes paroler. Og jeg kan ikke være være mere enig. Da jeg sprang ud som nyuddannet pædagog med billedfag som speciale, havde jeg store ambitioner om lange metodiske forløb jeg ville søsætte med børnene. Ikke at det ene behøver udelukke det andet, for der ligger en masse læring i fordybelse, proces, materiale kendskab mv, men dét at gribe barnets egen idé er oftest det der bliver den bedste oplevelse. Hvis man som voksen agerer hjælper, og bidrager med den viden man nu har, og de ekstra hænder, så kan barnet, alt efter alder, langt hen af vejen selv. Læs mere her!
  La Cucina Nada , Blogger hos La Cucina Nada
 • Tre idéer til en regnvejrsdag


  En regnvejrsdag behøver ikke være en hindring for hyggeligt familiesamvær.
  Alting flyder tit lidt nemmere, når vejret er til de udendørs aktiviteter. Men der findes også masser af hyggelige sysler, som kan samle familien indendørs på en regnvejrsdag. og en fumlefingret far eller mor er ingen hindring, lyder det fra stylisten og gør-det-selv-eksperten Sabine Lemire. - Nogle gange kan det nærmest være en fordel, at have ti tommelfingre. Jeg ser ind imellem mødre til mine workshops der helt overtager deres barns projekt, eller blander sig i hvordan barnets ting skal se ud. "Sådan ser en kat, da ikke ud. Skal den ikke have knurhår?"
  Læs mere her!
  asset.dr.dk
  Sanne Strøh Andersen, DR
 • 365 ting, du kan lave med dit barn

  Astronauter, batmanbluser og troldmandshatte. Dukkehuse, havfruer og perle-hårbøjler. Dét, og så lige 359 flere ting, kan du lave sammen med dine børn, børnebørn, niecer og nevøer (eller måske låne naboens børn, hvis du er løbet tør og mangler nogle i huset, som undskyldning for at du nu må bruge søndagen på at klippe, klistre, sy og lege). For det hele er nemlig samlet i denne fine, fine nye gør-det-selv-bog af Sabine Lemire, som jeg begejstret har siddet og bladret i de sidste par dage. Læs mere her!
  Mette, Blogger hos Farmorfabrikken.dk
 • En anbefaling: 365 ting, du kan lave med dit barn

  Sabine Lemire har tidligere lavet en fantastisk lækker bog sammen med min yndlingsfotograf. Nu er Sabine ude med en ny bog, som er et sand overflødighedshorn af inspiration og vejledninger til kreative projekter (små og store) som du kan lave med – og uden – dine børn. Bogen en del af den lækre kreabølgeder heldigvis er over os, og hvis du er en af de lykkelige der har lavet julekalendre a la Shane vil du elske denne bog. Hvert projekt har en overskuelig vejledning og et forslag til hvor gammel dit barn skal være, før det kan være med. Fine og søde sager, og helt klart en lækker bog. Den er udkommet på Carlsen. Se mere her!
  Julia Lahme, Blogger på Julia Lahme
 • Week-end_avisen
  Frederikke Winther, Weekendavisen
 • Jeg har fået et crush på en dame jeg ikke kender. Det sker jo – jeg mener, har vi ikke allesammen været der med Scarlett Johanesson? Nu crusher jeg så på Sabine Lemire. Eller, egentlig bare på hendes bøger. Det startede i sommers, da jeg fik den her... Læs mere her!
  Om livet i al almindelighed , thejulesrules.dk
 • Sol, strand og masser af sommer-sjov

  Det styrker børns fantasi at skabe noget ud af ting, man tager med hjem fra ture i naturen. Lange dage på stranden eller ture i skoven er skønne sommerferieaktiviteter. De gode oplevelser kan forlænges ved, at bringe ting med hjem, som kan forvandles til fine små værker derhjemme. Sabine Lemire har skrevet adskillige bøger med gør-det-selv idéer til alle aldre og alle årstider. Og det, at skabe noget, af ting, man finder i naturen er, i følge hende, noget helt specielt. Læs mere her!
  Sanne Strøh Andersen, DR.dk