Sabine Lemire.

Weekend

Weekend er Kreative projekter til børn og deres forældre.

De fleste børnefamilier kender ambitionen om at lave ”et eller andet” i weekenden. Og formentlig også det, at det lidt diffuse ”et eller andet” ikke altid bliver til noget.

I Weekend kan du hente inspiration til små og store kreative projekter, børn kan lave med deres voksne. Der er både en vifte af små ting, der ikke kræver det store og større ting, I kan bruge en hel weekend på.

Udkommer: 19. juni 2017

Køb her her!Sabine Lemire.

Sabines Pomponer

Sabines Pomponer er en bog fyldt med fantasifulde, nuttede, farlige, flotte, sjove og farverige pomponer. Bogen indeholder detaljerede beskrivelser med tegninger og billeder. Pomponerne varierer i sværhedsgrad, så de er nemme at lave for store og små.

Køb her her!
Opfor-dig-ordentlig-stor
Sabine Lemire. Illustreret af Rasmus Bregnhøi.

Opfør dig ordentligt og vær en god ven

Opfør dig ordentligt er et opslagsværk med gode råd til, hvordan vi kan skabe nogle gode rammer, der gør det rart at være sammen. Takt og tone er ikke til for at gøre livet besværligt. Det er netop med til at give os et fælles sprog, så vi forstår hinanden.

Når vi er opmærksomme, nærværende og interesserede i mennesker omkring os, så møder de os ofte på samme måde.

I tekst og tegning viser makkerparret Sabine Lemire og Rasmus Bregnhøi, hvordan man opfører sig ordentligt ... og lidt om, hvordan man ikke gør ...

En bog til børn og deres forældre, som gør det lidt nemmere at navigere i verden

Køb her her!Børnetøj
Sabine Lemire

Børnetøj

Børnetøj indeholder 35 ideer til smukke designs til børn.

Der findes snitmønstre til alle bogens modeller i størrelse 2, 4, 6 og 8 år. Snitmønstrene er nummererede og er tegnet op i 1:1 på ark bagerst i bogen.

Bogen er til dig der gerne vil sy børnetøj selv. Projekterne varierer i sværhedsgrad, men de fleste modeller er enkle, så også nybegyndere kan være med.

Bogen indeholder detaljerede syvejledninger og beskrivende tegninger.

Tilsidst indeholder bogen et kapitel om at lave lapper til huller i tøjet, skrive navn i tøjet, sy tøj der kan ”vokse” med barnet eller lave en skjorte barnet selv kan dekorere.Køb Børnetøj her!

Antal sider: 96

Forlag: Carlsen

Udkommer: Februar 2015

Hardback


Den Store Pigebog
Sabine Lemire

Den store pigebog

I den store pigebog kan du lære at flette, væve, strikke, brodere og mange andre sjove ting.

Det sjoveste ved håndarbejde er, når man har lært et håndværk ordentligt, så kan man gå videre og eksperimentere og designe sine egne ideer - og at lave ting med sine hænder er både hyggeligt, underholdende og lærerigt.

I denne bog kan du lave mange af tingene uden hjælp for voksne, så du bare kan gå i gang, når det passer dig. Hvis noget alligevel er for svært, så brug bogen som inspiration, og lav gerne ideerne på din egen måde!Køb Den store pigebog her!

Den store pigebog
Udgivelsesdato: oktober 2014
Sideantal: 200
Pris: 199 kr.


Uhyggelige fester
Sabine Lemire

Uhyggelige fester

Skeletter der rasler, edderkopper der kravler og klamme søde sager. En bog om leg, udklædning og fester med masser af gys. Der skal naturligvis spises undervejs for, at holde modet oppe og turde skyde efter monstret, gætte gyselige spørgsmål eller bygge et spøgelsesslot.


Køb Uhyggelige Fester her!

Uhyggelige fester
Udgivelsesdato: august 2014
Sideantal: 80
Pris: 270 kr.


PIGER
Sabine Lemire

Piger

Tegn, skriv og regn- og meget mere sjov. En bog med masser af opgaver, mest for piger.


Børnenes Billedbog
Udgivelsesdato: Maj 2014
Sideantal: 96
Pris: 80 kr.


BØRNENESBILLEDBOG
Sabine Lemire

Børnenes Billedbog

Børnenes billedbog er en ordløs fotografisk rejse med 365 fotografier fra børns hverdag og den verden, der omgiver dem. Bogen kan bruges til sprogstimulering og som pege- og samtalebog for de allermindste.


Børnenes Billedbog
ISBN: 9788711378212
Udgivelsesdato: April 2014
Sideantal: 365
Pris: 149 kr.JulebogenFB
Sabine Lemire

Julebogen

Julebogen er en inspirationsbog for børn og voksne. Bogen giver ideer og inspiration til hyggelige ting, som man kan fordybe sig med sammen. I den travle juletid med mange sociale arrangementer, er det rart også at finde tid til både god mad, bagning, konfekt og kreative projekter.

I denne bog finder du både masser af klippe-klistre-ting, opskrifter på klassisk julebag og gode tips til gaver, man selv kan lave. Julen er for de fleste meget personlig og med faste traditioner. Jeg håber alligevel, at ideerne i denne bog vil inspirere og passe til jeres personlige jul.

Jeg ønsker dig og din familie mange gode december-timer sammen til at bage og smage samt klippe og klistre.

Rigtig glædelig jul!

Julebogen
ISBN: 9788711382806
Udgivelsesdato: November, 2013
Sideantal: 120
Pris: 199,95365 ting du kan lave med dit barn pdf
Sabine Lemire

365 ting du kan lave med dit barn


365 dage - 365 idéer til ting, du kan lave med børn! Så ambitiøs er Sabine Lemires idé- og legebog, som faktisk giver 365 bud på aktiviteter, du kan lave med dit barn.

Og det vrimler med gode forslag lige fra børnebøjler beklædt med stof, uroer, små Kokeishi-dukker, hjemmelavede dukkehuse, sæbebobler, bygning af egen pil og bue, kastaniedyr, masker, fiskespil og meget mere.

Der er aktiviteter i alle sværhedsgrader, så både små og store og drenge og piger kan være med. Bogen har ideer med til alle årstider - ude som inde - og der er naturligvis både jule, fastelavns – og påsketing.

Fine fotos og illustrative tekster folder aktiviteterne ud og gør dem tilgængelige og spændende.


365 ting du kan lave med dit barn
Inspiration til dig og dit barn i naturen

ISBN: 9788711403365
Omfang: 392 sider
Pris: 249,95

blomsterbogen_227696
Sabine Lemire

Blomsterbogen


Blomsterbogene er en inspirationsbog med ideer til ting, du kan lave i naturen med dit barn.

Bogen indeholder både ideer til små, kreative projekter, I kan lave sammen, og gode tips til at få planter til at gro i haven eller i vindueskarmen. Det er sjovt for børn at se sine egne planter gro, og endnu sjovere er det at lave mad af sine egne produkter. I bogen finder I masser af opskrifter med blomster og planter, urter fra vindueskarmen og rabarber fra haven, so I kan lave sammen. bagerst finder I et mini-leksikon over en masse forskellige planter smukt illustreret af Rasmus Bregnhøi. Forhåbentligt får I set, rørt, lugtet til og smagt på naturen lige fra det tidlige forår til efteråret.


BLOMSTER BOGEN
Inspiration til dig og dit barn i naturen

ISBN: 9788711397794
Omfang: 79 sider
Pris: 269,95

Bog-365ord
Sabine Lemire

365 ord


En smukt illustreret ordbog, hvor man kan lære et nyt ord hver eneste dag!

365 ord er fyldt hverdags-ord, fest-ord og mange andre ord!

Bogen er opdelt i temaer som forår, sommer, efterår, vinter, jul, legetøj, mad, fødselsdag, venner, cirkus, dér hvor vi bor - og meget mere.

2012, august: 365 ord, Carlsen/ Lindhardt og Ringhof


ISBN: 9788711394670
Sideantal: 80
Pris: 269,95
bamse_lav_dine_egne
Sabine Lemire

Bamser - lav dine egne tøjdyr


En flot hobbybog om at sy og strikke sine egne bamser og tøjdyr til de allermindste.

Bamser - lav dine egne tøjdyrer aldersopdelt, så bamserne er tilpasset barnets udvikling og brug af tøjdyr på lige netop det alderstrin.

Indeholder opskrifter i alle sværhedsgrader på tøjdyr, som man selv kan lave - passende til børn fra 0-1, 1-3 og 3-6 år. Med inspirerende fotografier og skabeloner, der viser, hvordan man skal gøre.

Sy en blæksprutte, en flagermus, en ugle eller strik en lille mus... De lidt større børn kan selv prøve at sy deres første lille bamse og lave tilbehør til såsom: tøj, bamseseng og bamseskab. Som altid leverer Sabine Lemire fælles aktiviteter for familien med resultater der kan tages frem og leges med igen og igen.

2012, august: Bamser - lav dine egne tøjdyr, Carlsen/ Lindhardt og Ringhof

ISBN: 9788711396940
Sideantal: 64
Pris: 249,95Sabine Lemire

Klæd dig ud

Hvad er fastelavn? Hvorfor slår man katten af tønden? Hvordan laver man et flot og enkelt kostume med eller uden symaskine? En flot hobbybog om at sy egne kostumer til dine børn uden, at man behøver at være uddannet designer! Her finder man både hurtige, nemme løsninger og de lidt mere komplicerede.

Du får ideer til:

En indianerdragt, en robot, en mobiltelefon, en vægtløfter, en sommerfugl, en mariehøne, en skildpadde og mange andre.

Nemme masker som børnene selv kan lave og tips til at pynte en flot fastelavnstønde.
I denne bog finder du masser af inspiration til kostumer, som du selv kan lave til dit barn. Bogen har både dragter, der kan laves på et øjeblik, og nogle der kræver mere forberedelse. Det er ikke nødvendigt at kunne sy for lave et flot kostume, da flere af ideerne ikke kræver symaskine. Nogle af kostumerne kan børnene selv være med til at lave, mens andre er mere komplicerede. Dragterne kan bruges både til fastelavn og til kostumefester, og mon ikke de også vil blive hevet frem fra udklædningskassen. Bagerst i bogen finder du et mønsterark i str. 2-8 år.

Fastelavnsbogen

ISBN: 9788711381779
Sideantal: 64
Pris: 120

Miniverdener_fritlagt
Sabine Lemire

Miniverdener


Få inspiration til at bygge sjove og anderledes dukkehuse eller miniverdener til børnene - som sagtens kan være med i byggeprojektet

Bamser - lav dine egne tøjdyrer aldersopdelt, så bamserne er tilpasset barnets udvikling og brug af tøjdyr på lige netop det alderstrin.

Egentlig var denne bog tænkt som en god gammeldags dukkehus-bog, hvor man kunne få inspiration og vedledning i at bygge dukkehuse. Men husets fire vægge kan også begrænse et barns fantasi. Derfor indeholder denne bog hele små verdener at bygge op og eksperimentere med. Computeren og Nintendoen behøver ikke være det eneste sted, man kan skabe på sine egne præmisser.

Perfekt til de lange, kolde efterårs- og vinterdage, hvor legen er nødt til at foregå indenfor.

ISBN: 9788711392454
Omfang: 60 sider
Pris: 269,95 kr.


Fødselsdagsbogen
Sabine Lemire

Fødselsdagsbogen


Fødselsdagsbogen er en inspirationsbog fuld af sjove ideer og tips til, hvordan man kan holde en rigtig skøn børnefødselsdag.

Fødselsdagsfesterne er inddelt i temaer. Der er fx den lyserøde prinsessefest for piger og den uhyggelige fest for drenge og en skæg indianerfest for både drenge og piger, store som små. Bogen indeholder blandt andet opskrifter på lagkager, skabeloner til invitationer og masser af tips. Noget er nemt at gå til, mens andet kræver lidt mere, men kan til gengæld bruges til flere børnefødselsdage. Vælg det, der passer til dig og dit barn!f


Fødselsdagsbogen

ISBN: 9788711413449
Omfang: 115 sider
Pris: 199,95